Julian Hernandez Lektion 1 | My Driving Academy
12882
post-template-default,single,single-post,postid-12882,single-format-standard,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Julian Hernandez Lektion 1

IMG_6318

Julian klev in i bilen vid Medborgarplatsen. Han har redan amerikanskt körkort men hade barat testat en manuell bil 1 gång i hela sitt liv och då i ca. 2 minuter.
Vi körde ut ur stan och in i ett villaområde i Enskededalen. Väl i förarstolen med rätt inställningar så handlade mycket av lektionen kring att hitta dragläget och lägga på grundgas.
Vi tränade startrutiner. Det är inte alltid helt lätt att komma ihåg i vilken ordning man ska göra saker.
Efter en lång stund av start från kant och stop vid kant så började vi avancera till att växla upp till tvåan och stanna på den växeln istället.
I slutet av lektionen så gick det så pass bra att Julian fick bestämma om han ville åka ut på den större vägen och även prova växel 3.
Lektionen slutade med att han hade kört oss nästan hela vägen in till stan igen. Vi avlutade i hammarbyhöjden där vi bytte plats.
På vår resa tillbaka till Medis fick Julian fylla i sitt utbildningskort.
Han passade även på att ta en snapchat på sitt konto: Julian Hernandez. Självklart ville han ha en utvärdering och vad kan man säga åt en sådan lektion än 10 av 10 poäng!
Trots att han ibland kunde glömma av den extra pedalen. 😛

 

julian facebook

No Comments

Post A Comment