Julian Hernandez Lektion 2 | My Driving Academy
12889
post-template-default,single,single-post,postid-12889,single-format-standard,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Julian Hernandez Lektion 2

IMG_6324

Dax för lektion 2!

Precis som sist så hämtades Julian från Medborgarplatsen. men denna gång bytte vi plats mycket tidigare. Vi bytte där vi avslutade lektionen för några dagar sen.

Julian fick ”värma upp” i hammarbyhöjdens lugna kvarter för att se vad som fanns kvar i minnet sedan sist. När vi märkte att detta gick riktigt bra så begav vi oss ut på ett växlingsäventyr!

Vi åkte mot Flatenbadet, Älta, Sköndal och Farsta. Hela lektionen gick ut på att exprimentera med växlarna. Vad orkar bilen med egentligen? Hur ska man göra i uppförsbackar? Vad kan man göra i nedförsbackar? Hur kör man eco-driving?

Julian fick även träna på att skapa en ny rutin inför sväng. Det krävs lite mer planering att köra manuellt än automat. Man måste börja tidigare med att se sig för och få ner farten inför korsningarna!

lektionen avslutades med att Julian fick köra sig själv hela vägen in till stan igen.

julian svar facebook

No Comments

Post A Comment