Maxa upplevelsen - Körskola med MINI-cooper - My Driving Academy
13128
post-template-default,single,single-post,postid-13128,single-format-standard,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

MINI – bilen som maxar upplevelsen

Har du sett en MINI svischa förbi på gatan? Blev du sugen på att testa den? Körskoleelever hos My Driving Academy får sina körlektioner i bilar av det populära märket MINI. Alla våra körskolebilar är av modellen Cooper eller Cooper Countryman.

En trafikskolebil med stil

My Driving Academy är den nya generationens trafikskola. Att ta körkort med My Driving Academy ska vara en upplevelse som ger minnen för livet. Våra bilar är vårt viktigaste verktyg, och måste gå i linje med vad vi står för. Det är en speciell känsla att köra en MINI, samma känsla som vi vill att våra elever ska få hos oss: precis som My Driving Academy är mer än en körkortsutbildning är en MINI mer än en bil. Jessica Mazuran, trafikskolechef och utbildningsledare, berättar om hur hon själv upplever bilen:

”Jag älskar att köra MINI. Den är pigg och smidig men framförallt otroligt snygg. Inredningen är stilren och inspirerande. Det är inte helt ovanligt att folk vänder sig om för att titta lite extra på bilen. Det är även otroligt kul och roligt att vi vågar göra något som ingen annan trafikskola gör. Att frångå det där bilmärket som alla skolor använder. Vi sticker ut!”

Är MINI en bra bil att ta körkort i?

MINI är en liten och kvick bil. Den är lätt att få i rullning och förlåtande för den som ännu inte lärt sig koordinationen. Elever hos My Driving Academy ska känna sig trygga och säkra och få en bra utbildning, men det är också viktigt att de har roligt och är bekväma bakom ratten. Därför är MINI helt rätt bil. Den är är snygg och upplevs av många som rolig att köra. Allt detta bidrar till en komfort som gör att eleverna har lättare att slappna av och på så vis ta till sig undervisningen mycket lättare.

Många elever vill köpa en MINI

Bilen är körskollärarens arbetsplats och elevens klassrum. Detta gör det väldigt viktigt att körskolebilarna är välskötta och fräscha. Under en lektion är bilen elevens bil, och de får till exempel själv välja radiokanal eller bestämma om det ska vara tyst. Och det verkar som om bilarna är populära bland My Driving Academys elever.

”Jag har inte hört någon elev som inte gillat bilarna vi har. Alla tycker de är supercoola och jätteroliga. De flesta funderar även på att köpa en MINI efter sin utbildning”, säger Jessica.

Ebba, elev hos My Driving Academy, berättar vad hon tycker om att köra MINI:

”Jag har hört från alla att man sitter i nån tråkig bil men när jag såg att jag skulle få köra en MINI Cooper så blev jag jätteglad! Dom är så fina och superroliga att köra!”

Ebba

Ebba

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blir du sugen på att ta dina körlektioner i en MINI? Maila oss på hej@mydrivingacademy.com för mer information om våra utbildningspaket!

No Comments

Post A Comment