Vi vill förändra trafikskolebranschen | My Driving Academy
13251
post-template-default,single,single-post,postid-13251,single-format-standard,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Vi vill förändra trafikskolebranschen

Bakom My Driving Academy finns en tydlig vision och drivkraft. Vi finns till för våra kunders skull och erbjuder service i världsklass. För oss är kompetens och kvalitet en självklarhet, precis som tillgänglighet och flexibilitet i både kommunikation och undervisning.

Tillgänglighet & service

Vi drivs av en önskan och en vilja att underlätta för våra kunder. My Driving Academy tar begreppet service till nästa nivå. Så vad innebär det?

Att ta körkort kan i värsta fall vara en långsam och krånglig process, men med rätt medel och stöd kan det vara lätt, kul och det kan också gå undan. Vi vill bidra till en kortare och smidigare väg till körkortet och detta gör vi bland annat genom att erbjuda att hämta och lämna körskoleeleverna på önskad plats inom Stockholms innerstad. My Driving Academy har inga egna lokaler, men vi tror samtidigt att miljön är viktig för inlärningen. För att lösa detta håller vi våra kurser och utbildningar i centrala lokaler som det är lätt att ta sig till.

För att möjliggöra djupinlärning och skapa goda förutsättningar för våra elever att bli trygga och säkra bilförare tror vi på bekvämlighet. Detta jobbar vi med i att vi till exempel nu under sommaren har tillgång till kallt vatten i bilarna för varma dagar, och att vi under en pågående körlektionen kan stanna till för den som behöver en paus. Bekvämlighet genomsyrar hela vår verksamhet, och vi vill göra allt för att våra elever ska känna sig avslappnade.

Kvalitet & kommunikation

Våra trafiklärare har samtliga lång erfarenhet och stor pedagogisk kompetens. På My Driving Academy har vi en gemensam vilja att skapa en ny sorts trafikskola, och det målet arbetar vi mot varje dag. Alla steg i utbildningen är noggrant utvecklade och vi jobbar ständigt med förbättringar och tar till oss feedback från våra kunder. På så vis kan vi garantera kvalitet genom hela utbildningen, från den första kontakten med oss tills att eleven står med körkortet i hand.

Vi vill möta våra kunder på deras villkor och kommunicera med dem på det sätt som de föredrar. Våra elever ska i princip alltid kunna nå oss och våra trafiklärare finns tack vare arbetstelefoner till hands bara ett knapptryck bort om eleven har frågor. Under utbildningens gång ska eleverna känna att vår tid är till deras förfogande, och vi kan till exempel hjälpa till med instudering av teorin genom att eleverna chattar med oss.

För att gå våra kunder till mötes jobbar vi mycket med digitala medier, eftersom det är våra kunders naturliga forum. Vi finns i sociala medier och är positiva till kommunikation via sms, chatt och mail.

Tillsammans skapar vi den nya generationens trafikskola. Vill du vara med?

No Comments

Post A Comment