Därför har MDA blivit “Rekommenderat Företag 2016”
13712
post-template-default,single,single-post,postid-13712,single-format-standard,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Därför har MDA blivit “Rekommenderat Företag 2016”

Vi bryr oss om våra elevers omdömen – och glädjande nog tycker många att vi gör ett bra jobb! Därför har My Driving Academy nu fått certifieringen “Rekommenderat Företag 2016” från Reco, Sveriges största oberoende rekommendationssajt.

Vi på My Driving Academy har sedan ett par år använt oss av Reco.se och anledningarna till det är flera. Först och främst hjälper det oss att utveckla våra utbildningar och att hela tiden bli bättre. Men det är också ett sätt för oss att vara transparenta och hjälpa den som ska välja trafikskola genom att visa äkta omdömen om oss själva.

Opartiska omdömen och betyg

Så hur funkar det? Efter avslutad utbildning skickar Reco en fråga till våra elever där de ber om ett omdöme om utbildningarna och My Driving Academy som trafikskola. Svaren publiceras sedan på reco.se/my-driving-academy och läggs automatiskt upp på vår hemsida – vi har alltså inte någon möjlighet att ta bort eller ändra de omdömen som skrivits.

Nu har vi nått 90 rekommendationer och fått 4,9 av 5 i snittbetyg på Reco. Vi har därför blivit utnämnda till ett “Rekommenderat Företag 2016”. Men vad är det som gör My Driving Academy så bra? Här är tre av våra omdömen:

1. “Superbra lärare som gör varje lektion till ett nöje!”

I vårt team finns för närvarande tre trafiklärare: Jessica, Nils och Christer. Vi har alla olika bakgrunder, men det vi har gemensamt är att vi brinner för det vi gör. Så här säger t.ex. Vincenza om oss:

“My Driving Academy är en fantastiskt bra trafikskola med superbra lärare som gör varje lektion till ett nöje! De är pedagogiska, engagerade och ser till att anpassa utbildningen utefter hur du som elev lär dig på bästa sätt. Innan jag bytte till My Driving Academy från en annan trafikskola så kändes körkortet långt borta och självkänslan var verkligen i botten. Detta ändrade Jessica på och någon månad efter var körkortet mitt!”

2. “Fantastiska lokaler och fantastiskt kaffe!”

En sak som är lite speciell med oss på My Driving Academy är att vi är digitala och tror på inlärning i inspirerande miljöer. Därför har vi t.ex. valt att ha våra handledarutbildningar och riskettan på café Löfbergs i Stockholm. Så här beskriver Lisa sin upplevelse:

“Utbildningen hölls på ett cafe på Kungsgatan. […] Otvungen och avslappnad stämning. Jag hade hört att riskettan innebär att man ska titta på massor av filmer/bilder på trafikskador, men istället var fokus på att diskutera riskbeteenden och konsekvenser. Passade mig bättre.”

Eller som Tom summerar det:

“Fantastiska lokaler och fantastiskt kaffe! Äntligen!!! Dessutom riktigt bra och pedagogisk kurshållare!!! Toppbetyg!”

3. “Flexibiliteten var grym!”

Eftersom vi valt att inte ha en trafikskolelokal så ser även My Driving Academys körlektioner lite annorlunda ut. Vi hämtar och lämnar våra elever på platser som passar dem – även på kvällar och helger. Så här skriver Hanna om upplägget:

“Trevlig personal, kul bilar, bra hemsida och bokningsrutiner. Flexibiliteten både under körning, upphämtning/avlämning och med bokning av tider var grym!”

Tack!

De fina orden och höga betygen gör oss oerhört glada och vi vill verkligen säga tack till alla som skrivit en rekommendation. Nu fortsätter arbetet med att göra ännu fler kunder nöjda under 2017!

No Comments

Post A Comment