Teori on demand via WhatsApp | My Driving Academy
1912
post-template-default,single,single-post,postid-1912,single-format-standard,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Teori on demand via WhatsApp

En flexibel körskola

På My Driving Academy jobbar vi med flexibilitet på många sätt. Förutom möjligheten att skräddarsy sin utbildning bland annat genom att vara med och styra körlektionernas upplägg och välja var lektionerna ska börja och sluta, kommer körskoleelever hos oss att kunna få personlig handledning med sin teori. Genom att chatta direkt med oss kan eleverna få ett extra stöd i att lära sig körteorin, som enligt många är det svåraste med att ta körkort.

Körteori kan vara krångligt

När man sitter och läser in teorin kan det vara svårt att visualisera verkliga trafiksituationer och det är dessutom mycket information och detaljer som ska tas in. Bokpaketet, det utbildningsmaterial som eleverna får genom oss, är särskilt framtaget för att vara lättillgängligt och tydligt. Men trots detta är det många som önskar att det ibland fanns någon tillhands som kan förklara krångliga trafikregler på ett konkret och begripligt sätt.

My Driving Academy anordnar för tillfället ingen teoriundervisning i grupp, men däremot erbjuder vi möjligheten att boka en teorilektion istället för en körlektion. Och givetvis kan man som elev alltid ställa teoretiska frågor till sin körlärare under lektionen, men risken är att man hinner glömma vad man undrar, särskilt om det går lång tid mellan körlektionerna.

Få hjälp med teorin i realtid

En ny tjänst som erbjuds av My Driving Academy är att våra kunder från och med nu kan ställa frågor om teorin genom appen WhatsApp. Jessica Mazuran, trafikskolechef och utbildningsledare, berättar om den nya tjänsten som än så länge går under arbetsnamnet appteori:

”Med hjälp av appen WhatsApp kan eleverna chatta med mig och få hjälp i realtid. Under förutsättning att jag inte sitter i bil med en annan kund så kan jag svara omgående eller inom en väldigt snar framtid. På så sätt får eleverna en mer direkt kontakt med en utbildad person och slipper vänta med sin fråga till nästa lektion. Får detta bra genomslag hos våra kunder så kan vi börja fundera på att skapa en egen app enbart för detta ändamål.”

Så här funkar appteorin

Är du inskriven som elev hos My Driving Academy och intresserad av att få lite extra hjälp med teorin? Ladda ner WhatsApp till din telefon och lägg till Jessica på nummer +46709829201. Glöm inte presentera dig ordentligt så att hon vet vem du är.

Vi hoppas på ett stort intresse från er så att vi så småningom kan utveckla vår egen teoriapp!

appteori1

Så här kan det se ut i appen …

appteori2

… eller så här.

No Comments

Post A Comment