Belinda Bäckström: ”My Driving Academys modernitet och nytänk gör skolan unik”
16880
post-template-default,single,single-post,postid-16880,single-format-standard,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Belinda Bäckström: ”My Driving Academys modernitet och nytänk gör skolan unik”

För Belinda är drömmen om körkort högt prioriterad. Hon kämpar nu hårt för att den ska bli sann med hjälp av sin utbildning på My Driving Academy. Ta chansen att bli inspirerad av hennes driv och tips!

Det är en lycklig Belinda jag kontaktar. Hon har nämligen just blivit ett godkänt teoriprov rikare, så jag passar på att fråga hur hon bar sig åt för att lyckas passera den där åtråvärda 52-poänggränsen.

”Just teorin har varit jobbig för mig. Jag är väldigt praktiskt lagd, så att ta in teorin via körkortsböcker har varit uteslutet. Det som fungerat bättre har istället varit att ladda ner alla körkortsappar jag hittat. iKörkort och Ta körkort rekommenderas starkt! Det som gällt sedan har helt enkelt varit att nöta körkortstester en kategori i taget tills jag fått godkänt ett flertal gånger.”

Hon fortsätter:

”Jag tror att det kan vara bra att fokusera på ett moment i taget då teorin har en tendens att kännas överväldigande annars. Ett ytterligare tips är att gå My Driving Academys teorikurs där lärarna går igenom momenten grundligt och ger bra tips kring hur man ska tänka.”

“Redan andra lektionen försvann min rädsla för bilkörning”

Varför Belinda valde att ta sitt körkort hos just My Driving Academy är tack vare skolans satsning på att ligga i framkant när det gäller nytänk och modernitet.

”Anledningen till att jag fastnade för My Driving Academy är tack vare att skolan är så pass unik i jämförelse med andra skolor när det kommer till modernitet och nytänk. Jag har även fått ett otroligt fint bemötande av min trafiklärare Daniela, men även av trafikskolechefen och traikläraren Jessica samt av kundkoordinatorn Sofie som alltid gör det lilla extra för oss elever.”

När jag frågar hur körupplevelsen med trafikläraren Daniela är blir svaret positivitet i överflöd.

”Daniela är väldigt bra på att lära ut då hon är lugn. Redan andra lektionen med henne försvann min tidigare rädsla för bilkörning tack vare tryggheten hon fick mig att känna. Under mina lektioner med Daniela har jag utvecklats otroligt mycket och börjat få ett större självförtroende som förare.”

Målet äntligen i sikte

För Belinda har kampen om och längtan efter körkort pågått länge. Tanken av att äntligen få stå där med körkortet i handen skulle därför betyda mycket för henne.

”Ett körkort skulle betyda oerhört mycket. Det är en känslig punkt för mig och jag vet att jag kommer att växa otroligt mycket som människa om jag lyckas ta det. Den största anledningen till att jag vill ha körkort är för att ha möjligheten att köra bil innan jag skaffar barn.”

Belindas tips: Ta en testlektion

Hennes tips till andra nuvarande eller blivande elever är många och genomtänkta.

”Det absolut viktigaste när du ska börja ta körkort är att du verkligen bestämmer dig. Ta en testlektion och få hjälp med upplägget! Boka in körlektioner hela kommande månaden och fokusera på ett delmoment i taget – både teori- och körmässigt. Gör massvis av körkortstester. Och har du möjlighet att övningsköra privat, så gör det! På så sätt får du in körvanan och har möjlighet att öva mer på moment som du behöver bli bättre på.”

 
Blir du inspirerad av Belindas råd och vill testa på hur det känns att övningsköra med en av våra trafiklärare? I så fall är du välkommen att boka en TESTLEKTION här. Som Belinda säger – det gäller bara att bestämma sig!

No Comments

Post A Comment