Slee, 28 år: ”Appen är smidig, uppmuntrande och ger en bra överblick” | My Driving Academy
19591
post-template-default,single,single-post,postid-19591,single-format-standard,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Slee, 28 år: ”Appen är smidig, uppmuntrande och ger en bra överblick”

Att ta körkort är för många ett stort mål i livet. Vi på My Driving Academy vill hjälpa dig nå det målet på ett så bra sätt som möjligt. Som ett naturligt steg i vår strävan efter att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund har vi nu släppt en egen app, Mitt Körkort. Appen hjälper dig plugga teori, boka och betala körlektioner, chatta med support och följa din utveckling mot den frihet ett körkort innebär. Vi satte oss ned och tog en pratstund med en av våra elever som använder appen.   

Slee Wang har precis kommit hem från Bali och bytt 30 plusgrader och sol mot minusgrader och snöslask. Hon är 28 år gammal och bor i Vasastan, nära My Driving Academys lokaler i Stockholm. Att ta körkort är för många en stor dröm i livet och innebär frihet och självständighet. Slee är inne på samma linje:

”Jag har alltid haft körkortet på att göra-listan men skjutit upp det då jag bor i Stockholm och inte behöver bil till vardags. Men jag märker mer och mer hur smidigt det är med bil när man reser, flyttar och gör utflykter. Jag vill helt enkelt inte vara beroende av andra som kör längre.”

Modern och pålitlig trafikskola

Vi på My Driving Academy strävar alltid efter att göra det så enkelt som möjligt för våra elever att ta körkort. Därför har vi en nära och tät kontakt med dig som elev och erbjuder en bra utbildning till ett bra pris. För Slee var det en självklarhet att ta sitt körkort hos oss:

”Jag hörde om My Driving Academy på sociala medier för längesedan och hade lagt det på minnet. Efter min handledarkurs hos er fick jag ett riktigt bra första intryck – ni är verkligen ett modernt och serviceinriktat företag. Eftersom jag ville ta en intensivkurs i Stockholm sökte jag runt och kollade priser – efter en testlektion hos er var jag säker på min sak och på den vägen är det!”

Mitt Körkort – ny smidig app som hjälper och förenklar

Sedan en tid tillbaka har My Driving Academy en egen smidig app, Mitt Körkort. I den går det att plugga teorifrågor, boka -och betala lektioner, överblicka sin utbildning och chatta med sin trafiklärare och supporten. Det förenklar för dig som elev och du sparar både tid och energi. Hur tycker Slee att appen fungerar?

”Appen är väldigt smidig och bra! Teorifrågorna är väldigt bra och är uppsatta som ett prov – jag gör ofta ett prov när jag har tid över som till exempel på tunnelbanan. Appen uppmuntrar och motiverar mig hela tiden till att ta mitt körkort. Har jag någon fråga är det enkelt att chatta med min trafiklärare som svarar snabbt!” 

 Slee drömmer om framtiden – med körkortet i sin hand

För en blivande körkortstagerska finns det mycket som väntar runt hörnet. Friheten att slippa fråga om skjuts är något Slee längtar efter. Samtidigt innebär det en del stress att ta körkort. Hon förklarar:

”Att ta körkort innebär en del stress och kan göra att man får hjärnsläpp ibland. Jag ser verkligen fram emot när jag tagit mitt körkort och haft det ett par år. Då kan jag se tillbaka på den här tiden och skratta åt hur stressad man var.”

Ladda ner och använd appen redan idag

  1. Ladda ner appen Mitt Körkort och skapa en profil. Finns på både AppStore och GooglePlay och att skapa en profil tar bara en minut.
  2. Plugga teori var du än befinner dig. Öva på 1000 teorifrågor utformade för att efterlikna trafikverkets slutprov och förbered dig på bästa sätt.
  3. Boka och betala enkelt med kreditkort. Välj stad, lärare, automat/manuell bil och boka den tid som passar dig samt betala säkert.
  4. Kör och följ din utveckling i mobilen. Använd vår professionella utbildningsplan för din privata övningskörning samt se hur långt du har kvar till körkortet.
  5. Chatta med din lärare och supporten. Slipp telefonköer och begränsade öppettider. Skriv till oss på chatten när du vill!
No Comments

Post A Comment