Testlektion | My Driving Academy
1384
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1384,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Testlektion
Prova oss först!

För oss är det viktigt att du trivs!

För oss är det viktigt att du trivs med oss och din Trafiklärare! Därför matchar vi en trafiklärare utifrån dina behov! Behöver du morgontider? Vill du köra på din lunchrast? Eller kan du bara köra på kvällar eller helger? Våra lärare är flexibla!

Testa oss!

Under din första lektion lektion får du chansen att känna efter om detta är Trafikskolan och Trafikläraren för dig. Här får du ett möte med en av våra professionellt utbildade trafiklärare. Då det är viktigt för oss att du hittat rätt Trafiklärare så efter din lektion kommer vår Support ringa dig och fråga om din testlektion kändes bra.

 

Du får prova en av våra bilar!

På din Testlektion kommer du få prova att köra bilen i en miljö som matchar din kunskapsnivå. Är du nybörjare så kommer din Trafiklärare köra ut dig en bit från City så du kan känna dig trygg när du intar förarstolen!

 

Har du bestämt dig redan i bilen?

Inga problem! Våra lärare har möjlighet att boka in fler körlektioner direkt i bilen. Ska du ha teorimaterial kan trafikläraren även ge dig detta direkt efter din Testlektion. Om du vill boka in allt som behövs fram till uppkörningen så kan ni kontakta vår Support ifrån bilen. Annars kan du ringa Supporten på 0200-119155.

 

Behöver du tänka eller prata med någon annan som ska betala?

Det är helt ok! Vår support kommer att höra av sig till dig inom några dagar om vi inte hört något från dig. Om det är någon annan än du själv som ska betala för utbildningen så måste vår support även komma i kontakt med den personen!

 

Vad kostar en Testlektion?

En testlektion är 40/80 minuter lång och kostar 400:-/800:- (kan nyttjas en gång per elev).

Vi vill matcha våra Trafiklärare utifrån ditt behov som kund! Behöver du morgontider eller kvällstider eller en helglektion.

Våra lärare är flexibla och sätter alltid dig i fokus!