Testlektion | My Driving Academy
1384
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1384,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Testlektion
Prova oss först!

För oss är det viktigt att du trivs!

För oss är det viktigt att du trivs med oss och din Trafiklärare! Därför matchar vi en trafiklärare utifrån dina behov! Behöver du morgontider? Vill du köra på din lunchrast? Eller kan du bara köra på kvällar eller helger? Våra lärare är flexibla!

Testa oss!

Under din första lektion lektion får du chansen att känna efter om detta är Trafikskolan och Trafikläraren för dig. Här får du ett möte med en av våra professionellt utbildade trafiklärare. Då det är viktigt för oss att du hittat rätt Trafiklärare så efter din lektion kommer vår Support ringa dig och fråga om din testlektion kändes bra.

 

VIKTIGT att tänka på innan din lektion

För att få påbörja en körlektion på en trafikskola eller privat måste du ha ett giltigt körkortstillstånd! Detta ansöker du om hos Transportstyrelsen (https://etjanst.transportstyrelsen.se/extweb/kktillstgrI). Tänk på att det kan ta flera dagar innan du får ditt tillstånd! För att göra en ansökan om körkortstillstånd behöver du dessutom göra en synundersökning. Detta gör du hos en valfri optiker

För att underlätta för våra elever har vi samlat all teori, bokning, betalning och utbildningskort/feedback i vår app – Mitt Körkort – som finns att ladda ner på både AppStore (för Iphone) och GooglePlay (för Android). Det är viktigt att du har laddat ner OCH registrerat dig i vår app innan du påbörjar din första körlektion – för att vi ska kunna dokumentera din lektion i ditt utbildningskort. Kontakta gärna vår support om du behöver hjälp.

 

Du får prova en av våra bilar!

På din Testlektion kommer du få prova att köra bilen i en miljö som matchar din kunskapsnivå. Är du nybörjare så kommer din Trafiklärare köra ut dig en bit från City så du kan känna dig trygg när du intar förarstolen!

 

Har du bestämt dig redan i bilen?

Inga problem! Då kan våra lärare visa dig hur du enkelt kan köpa både enstaka lektioner och hela paket direkt i vår app – Mitt Körkort. Har du fler frågor eller behöver du mer hjälp så är du jättevälkommen att kontakta vår support – antingen direkt i appen, mail till hej@mydrivingacademy.com alternativt på telefon 010-20 70 775.

 

Behöver du tänka eller prata med någon annan som ska betala?

Det är helt ok! Vår support kommer att höra av sig till dig inom några dagar om vi inte hört något från dig.

Vi vill matcha våra Trafiklärare utifrån ditt behov som kund! Behöver du morgontider eller kvällstider eller en helglektion.

Våra lärare är flexibla och sätter alltid dig i fokus!