Här finns vi | My Driving Academy
20179
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20179,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

HÄR FINNS MY DRiving academy

Stockholm – Uppsala – Karlstad (snart)

logos

My Driving Academy är ett koncept som föddes i Stockholm, men som nu blivit tonåring och påbörjat sin resa genom Sverige. Just nu erbjuder vi hela vårt koncept med ”allt-i-en-app”, kurser och körning i Stockholm och Uppsala. Vi förbereder oss för att slå upp portarna i Karlstad senare i vår. I väntan på att vi ska nå ytterligare städer i Sverige har vi i vår app – Mitt Körkort – hjälp till alla er andra med både teori och den privata övningskörningen.

Här finns vi

Stockholm

Stockholm

Det var i Stockholm allt började! Du börjar dina körningar på Karlavägen 43. Men kurser och teori gör vi på HiTech Buildings coola lokaler på Hötorget!
Uppsala

Uppsala

Sedan mars 2018 finns vi också i Uppsala! I Hotell Radisson Blues härliga och centrala miljöer börjar vi både körlektionerna och teori/kurserna!
Öppnar snart

Öppnar snart

Håll ut! Vi kommer snart till din stad! Men ladda ner appen – alla teorifrågor och körmoment i appen kan du använda oavsett var du bor!