Intensivutbildning | My Driving Academy
612
page-template-default,page,page-id-612,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Intensivutbildning i Stockholm – ta körkort snabbt

Nå dina mål snabbt!

Vill du ta körkortet på semestern, lovet eller under några få specifika veckor? Då bör du boka in en intensivutbildning. Vi hjälper dig att boka en utbildning hela vägen fram till mål anpassad utifrån kunskapsnivå.

Boka en testlektion redan idag så en läraren får utvärdera dina förkunskaper. Läraren hjälper dig att välja rätt längd på din intensivutbildning och vår support skapar ett schema åt dig.

Det är viktigt att du förbokar din utbildning i god tid för att maximera sina chanser att få de veckor just du vill ha!

Intensivutbildning på två sätt

En intensivutbildning kan användas på två olika sätt, och det är din kunskapsnivå som avgör. Är du nybörjare kan du använda intensivutbildningen som en kickstart på din körkortsutbildning. Utöver dina körlektioner kan du även genomföra riskettan.

Har du redan en del förkunskaper och läraren bedömer att ni kommer hinna slutföra din utbildning kan du utöver dina körlektioner även genomföra risk 1, risk 2, utbildningskontroll samt boka förarprov hos Trafikverket. Men tänk på att om du inte uppnår målen i utbildningsplanen så är det vår rätt och skyldighet att avboka eller boka om körkortsproven.