Om Oss | My Driving Academy
125
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-125,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

En ny typ av trafikskola!

My Driving Academy värnar om elevernas trygghet. Därför tillämpar vi ”Prova först, bestäm dig sen”-metoden.

 

Välkommen till My Driving Academy, den nya generationens trafikskola!

Den svenska trafikskolemarknaden beräknas omsätta tre miljarder kronor varje år. Det är en stor men fragmenterad bransch där många små aktörer presenterar i stort sett identiska erbjudanden. Så har det sett ut länge. Så varför skulle man vilja ändra någonting som uppenbarligen fungerar? Jo, för att det kanske går att göra bättre. Och för att tiderna förändras.

Det var den uppfattningen som år 2013 fick oss att starta My Driving Academy – en körskola som bättre matchar dagens behov av flexibilitet och tillgänglighet, och som gör din väg till körkortet både roligare och smartare. En körskola som förenar de självklara säkerhets- och kvalitetsnormerna med enkelhet och glädje för högre fokus och snabbare inlärning. En körskola som ligger i tiden, helt enkelt.

Med en utbildning som kan skräddarsys till max utmanar My Driving Academy de mer traditionella trafikskolorna. Din väg från oprövad nybörjare till trygg förare anpassas helt och hållet efter dina önskemål med hjälp av din lärares yrkeskunskaper. Tillsammans formar vi en utbildning baserad på dina förkunskaper, dina möjligheter att övningsköra privat och utifrån den budget du avsatt för att ta körkort.

My Driving Academy tillämpar moderna inlärnings- och serviceidéer. Vi tror på inspirerande miljöer och en flexibilitet som smidigt möter kundens behov. Alla delar i utbildningen finns tillgängliga online för elever, föräldrar och handledare, vilket också möjliggör privat övningskörning med tydliga mål. Allt för att hitta en optimal väg till körkortet. Körlektioner både bokas och avbokas enkelt online på elevcentralen.se.

Enligt en undersökning är tillgänglighet, tidsplanering och garanti några av de viktigaste punkterna för valet av trafikskola. Här ligger My Driving Academy riktigt bra till med utgångspunkt i Stockholms centrala innerstad, stor möjlighet att som elev själv styra över utbildningens takt och upplägg, tydliga priser och noggrann bedömning av kunskaper och uppskattad tidsåtgång.

Vår kundsupport och utbildningsledare är tillgängliga för frågor via mail eller telefon i större utsträckning än vad som brukar gälla på traditionella trafikskolor och du som kund kan även få kontakt med din lärare utanför din lektionstid via mail, sms eller chatt. Vi gör allt för att du ska känna att din körkortsutbildning är en riktigt grym upplevelse!

Kontakta oss

Supporten: 0200-119155

Supporten: hej@mydrivingacademy.com

Trafikskolechef: jessica@mydrivingacademy.com