Testlektion MC | My Driving Academy
1639
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1639,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Testlektion MC

MyDrivingAcademy tål att testas!

Vi är så stolta över våra grymma lärare, splitter nya BMW motorcyklar och fräscha skyddskläder så att vi tycker att alla ska få chansen att uppleva det!  Boka en testlektion nu! 

Testa MyDrivingAcademy!

En testlektion mc är bra för att få känna efter om MyDrivingAcademy är Trafikskolan med Trafikläraren för dig. Här får du träffa en av våra professionellt utbildade trafiklärare. Då det är viktigt för oss att du hittat rätt Trafiklärare så efter din testlektion kommer vår Support ringa dig och fråga om MyDrivingAcademy motsvarade dina förväntningar!

 

Prova våra nya och lättkörda motorcyklar!

På din Testlektion MC kommer du få prova våra lättkörda BMW motorcyklar i en miljö som matchar din kunskapsnivå. Är du nybörjare så kommer du och din lärare gå igenom grunderna inne på vår inhägnade manöverbana.

 

Har du bestämt dig redan på plats?

Vad kul! Våra lärare har möjlighet att hjälpa dig att boka dina körlektioner direkt på plats. Ska du ha teorimaterial kan trafikläraren även ge dig detta direkt efter din Testlektion. Om du vill boka in allt som behövs fram till uppkörningen så kan ni kontakta vår Support tillsammans. Annars kan du ringa Supporten på 0200-119155.

 

Behöver du tänka eller prata med någon annan som ska betala?

Det är helt ok! Vår support kommer att höra av sig till dig inom några dagar om vi inte hört något från dig. Om det är någon annan än du själv som ska betala för utbildningen så måste vår support även komma i kontakt med den personen!

 

Vad kostar en Testlektion MC?

En testlektion är 60 minuter lång och kostar 600:- (kan nyttjas en gång per elev).

Vi vill matcha våra Trafiklärare utifrån ditt behov som kund! Behöver du morgontider eller kvällstider eller en helglektion.

Våra lärare är flexibla och sätter alltid dig i fokus!