Våra Lärare | My Driving Academy
310
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-310,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Vilken lärare passar dig?

Här kan du bekanta dig med våra fullblodsproffs på nybörjare!

Vi på My Driving Academy vet att det kan kännas obekvämt att sätta sig i en bil med en helt främmande person första gången. Lär känna våra lärare och välj den som du tycker passar dig! Dessutom betygsätter våra elever alla våra lärare för att vi ständigt ska kunna bli bättre!

jessica-ny-webb

Jessica är Trafikskolechef, utbildningsledare och trafiklärare på MDA. När du som kund hos oss ska ha din utbildningskontroll i slutet på din utbildning så är det troligen Jessica du möter. Jessica håller även Riskettan för B och Introduktionskurserna

Jessica Mazuran

Trafikskolechef, Utbildningsledare B, Trafiklärare B & Riskutbildare del 1 B

4.9/5

linus-ny-webb

Linus är Trafiklärare för personbil och Utbildningsledare för moped och MC. Ska du ta MC-kortet eller mopedkörkortet så kommer du få träffa Linus. Linus håller även Riskettan för motorcykel och Introduktionskurser hos oss på MDA

Linus Grebäck von Melen

Utbildningsledare A, Trafiklärare AM, A, B, Riskutbildare del 1 A & 2 A

4.8/5

sofie-ny-webb

Behöver du komma i kontakt med vår Support så är det troligtvis Sofie du pratar med. Sofie sköter allt från bokningar till fakturering men hon är även våra kunders stöttepelare i alla lägen!

Sofie Holm

Kundkordinator

5.0/5

anonym-kille

Behöver du komma i kontakt med vår Support så kan du få prata med Andreas. Andreas arbetar även inom marknadsföring så får du svar i någon av våra kanaler för social media så kanske det är Andreas du pratar med.

Andreas Ekström

Kundkordinator

5.0/5

nils-ny-webb

Nils är Trafiklärare för B körkort hos oss på My Driving Academy. Han har varit i MDA teamet längst av alla. Nils håller även Riskettan hos oss på My Driving Academy

Nils af Petersens

Trafiklärare B & Riskutbildare del 1 B

5.0/5

ch-ny-webb

Christer är Trafiklärare för B körkort hos oss på My Driving Academy. Han har längst erfarenhet i branschen och är väldigt omtyckt av våra kunder.

Christer Höglund

Trafiklärare B

5.0/5

daniel-ny-webb

Daniel är Trafiklärare hos oss för Personbil men han är även lärare för våra mopedelever. Daniel kan också hålla riskettan och risktvåan.

Daniel Andersson

Trafiklärare B AM & Riskutbildare del 1 B & 2 B

5.0/5

marie-ny-webb

Marie är Trafiklärare för personbil men hon kan även hålla både Riskettan och Risktvåan på bil. Marie kör en av våra Automatbilar så om du ska ta körkort för Automat så hon en av de lärarna du kan träffa.

Marie Cyrén

Trafiklärare B & Riskutbildare del 1 B & 2 B

5.0/5

daniela-ny-webben

Daniela är Trafiklärare för personbil hos oss. Hon kör med dig som vill ta körkort för manuell bil.

Daniela Feratovic

Trafiklärare B

5.0/5

anonym-kille

TAG CHANSEN! ETT TRAFIKSKOLLÄRARJOBB MED BÅDE ÖKAD FLEXIBILITET OCH ÖKAD LÖN!

Ledig tjänst 1

Ring eller maila oss för mer info!

5.0/5

anonym-tjej-webb

TAG CHANSEN! ETT TRAFIKSKOLLÄRARJOBB MED BÅDE ÖKAD FLEXIBILITET OCH ÖKAD LÖN!

Ledig tjänst 2

Ring eller maila oss för mer info!

5.0/5