Vessla | My Driving Academy
20410
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20410,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

MY DRIVING ACADEMY + VESSLA = SANT!

Få 5000 kronor tillbaka om du köper en Vessla!!

I ett exklusivt samarbete med Vessla erbjuder vi marknadens schystaste Moped & Körkortskurs i ett paket! Du får dessutom ett bidrag på 5 000 när du väljer att köpa ett elfordon!

Ett exklusivt samarbete!

Framtiden drivs av el och de traditionella bensindrivna fordonen känns gamla och trötta! Därför känns det självklart för oss att samarbeta med den mest innovativa mopedtillverkaren just nu, Vessla. Under utbildningen till mopedkörkort med My Driving Academy kör du fritt från avgaser! Dessutom får du ta det av det exklusiva erbjudandet att köpa både moped och utbildning vid ett och samma tillfälle. Enkelt, klimatsmart och roligt på samma gång!

 

Vad är Vessla?

Vessla är mer av en känsla än en eldriven moped, att susa runt ljudlöst, att slippa tanka och att inte förgifta sin omgivning med avgaser är bara några av de fördelar som som ger dig den speciella ”vessla-känslan”. Läs mer här om vessla här → vessla.com

 

Hur kan jag ta del av erbjudandet?

Det du behöver göra om du är intresserad av att skaffa en Vessla och ett körkort i ett är att kontakta oss via mail (hej@mydrivingacademy.com) eller telefon (010-20 70 775)!  

 

Hur får jag min Vessla? 

Hur enkelt som helst, mopeden levereras hem till dig i ett paket! Det ända du behöver göra är att skruva dit backspeglarna sen kan du susa iväg!

 

Hur går utbildningen till?

Den första delen av utbildningen är teoretisk och hålls i konferenslokaler hos Summit i HiTech Building vid Hötorget (Sveavägen 9) i Stockholm. Här går vi igenom trafikregler, risker som finns i trafiken samt vilka fordon du får köra med ditt nya AM-körkort. Del två är körning och genomförs på ett avgränsat område fritt från bilar där du i lugn och ro får bli kompis med Vesslan! Avslutningsvis tar vi en tur i trafiken, du och din lärare upplever trafiksituationer och går lugnt igenom vad du ska tänka på i olika situationer!

 

20 000 är ett väldigt bra pris, hur kommer det sig?

Trafiksituationen i städerna är ett växande problem vilket gör att den svenska regeringen beslutat att lägga 350 miljoner kronor på att bidra till att minska utsläpp, trängsel och buller. Detta leder till att när du väljer att köpa detta paket kommer att få ett bidrag på 5000 kr! 

 

Hur tar jag del av detta pangpris?

1 – Anmäl dig till kursen

2 – Gå kursen och betala 25 000 kronor (en faktura från oss på 5 000 och en från Vessla på 20 000)

3 – Skicka kvittot till → Naturvårdsverket.se

4 – Få hem din sprillans nya Vessla och 5 000 kronor inbetalt på kontot och njut av att friheten samt att inte skita ner din omgivning med avgaser!!!

 

Vart kan jag läsa mer om utbildningen?

På vår sida om mopedkörkort finns alla information du behöver!

 

Viktig information till målsman!

Kursen kan innehålla gruppmoment där den studerande tidvis vistas utanför kurslokalen med övriga gruppdeltagare men utan föreläsare. Vi ber dig som målsman att kontakta oss om detta inte godkänns.

 

Regler för avbokning/sen ankomst

Det är viktigt att du kommer i tid till dina kurstillfällen då det är lagkrav på tidsanpassad närvaro under utbildningen. Om du kommer mer än 15 minuter försent kan du mista din plats och tvingas boka om samt betala en extra avgift för det nya tillfället. Priser för missat tillfälle är 1 480 kr för teori, 2 680 kr för manöverbana samt 1 340 kr för trafikkörning. Avbokning skall ske senast 24 timmar i förtid samt vid sjukdom kan sjukintyg komma att krävas för att slippa extra avgift.